Akcija!

Urh & Tamara

0 Comments 19 August 2009

Najprej bi se rad zahvalil Urhu in Tamari za odlično sodelovanje, odprtost in zaupanje, ki sta nam ga izkazala, da je zadeva dobila pečat, ki smo ga iskali. Brez očarljive igre sproščenosti in načrtovanega obreda bi vsi tej posnetki izgledali precej drugače – zahvala gre vsem, ki so sodelovali pri pripravi poroke, ter Domnu Palu za super fotke.

Poročni video? Kako prosim?
Z Androtom sva se po koncu zime letos parkrat menila, da bi se bilo poročnega videa dobro lotiti na malo drugačen način. V pomladnem času smo imeli razno razne ideje, kako se lotiti prve poroke, pot do tja pa je izgledala zelo nejasna. Reference nisva imela, prav tako, pa je bilo že malo pozno za iskanje potencialnega prvega para, saj so bili vsi dogovori že zaprti, budgeti pa do skrajnosti napeti. Imela sva najrazličnejše ideje – od organizacije Last-minute poroke ( hvala za sodelovanje pri brain stormingu Rok), do režiranja celotne igrane poroke, kar bi zahtevalo dodatna sredstva, predvsem pa čas, ki ga nisva imela. Poleg rednega dela sem imel pomladi precej dela z setupom workflowa na novi opremi in produkcijo parih prispevkov za Ano Desetnico in Baobab.

Nato pa je pozvonil Urh, naš stari srednješolski prijatelj. Ker oba z Androtom precej rada govoriva je očitno beseda dala besedo in hitro smo se dogovorili za testno verzijo poročnega videa.

Od tu je zgodba bolj tehnične narave;

na snemanju smo uporabili naslednjo opremo;
PANASONIC GH1 s Kit lečo in KONICA HEXANON AR 40MM f1.8
PANASONIC 150
Canon A1

Steadycam
Glidetrack

Toliko zaenkrat, vabljeni k ogledu.

Oblikovalnik, Butik gibljivih slik

Deli svoje misli

Dodaj komentar

© 2009 Video priče. Powered by Wordpress.