Akcija!

Video Priče v slovenski Toskani

0 Comments 04 February 2011

Video priče spet v akciji!

Zgodnja pomlad, začetek aprila. Video priče v standardni izvedbi in zasedbi Jure in Lavka s Timotejem vsak v svojem batmobilu brzita proti Novemu mestu. Ko se začnejo prvi griči Corsa 1.0 pokaže prve znake svoje (ne)moči. Dobro, dobro, bomo vozili v četrti, ni panike. Že res da imava s sabo veliko opreme, in da nas je zima omehčala in obtežila, ampak tele klance bomo pa že zmogli. Zdrsnemo mimo Višnje gore in že smo na Dolenjskem, deželi kjer živijo dobrodušni in veseli Dolenjci, častilci cvička, negovalci njegovih izvirov, ki jih je pokrajina, ki zares spominja na Toskano polna.

Video priče spet v akciji!Zima ne sme biti izgovor, kajti pred nami je nova naloga – snemanje poroke Simone in Mateja, naših prijateljev iz Novega mesta, ki sta se odločila da bosta ovekovečila svojo dolgoletno zvezo na idilčnem gradu Otočec, v cerkvi v Novem mestu in nato vse skupaj zalila v Šentrupertu. Precej velik logistični podvig – sploh za izgubljene Ljubljančane. Še dobro da imamo dva batmobila!


Logistika

Se pravi – šlo naj bi takole; Novo mesto – priprave – pri njej – priprave pri njem – šranga –  peljemo na Otočec – tam civilna poroka – fotkanje – potem peljemo v Novo mesto – v center, kjer je cerkvena poroka v čudoviti gotski cerkvi – potem nazdravimo in gremo v Šentrupert, kjer je pogostitev in zabava.. v gostišču za slavno Šentrupertsko cerkvijo.. uf

Takoj je bilo jasno da je program natrpan in čeprav so bili vozniki konstantno v zaostanku, je vse teklo brez večjih problemov. S fotografi smo se lepo razporedili, tako da ni prišlo do večjega nelagodja. To se vidi tudi na fotkah. :)

Zahvala!

Zahvala gre Mateju in Simoni za potrpežljivost, blesk in stas, očetu za topel sprejem, bratu za pospeševanje in organizacijo, matičarju za glas, ki bi iz kamna iztisnil solzo,  ter vsem skupaj, ki ste nas zelo toplo sprejeli in nam omogočili da smo tole posneli.

Sedaj lahko rečemo samo; tukaj je končani poročni video. Vabljeni k ogledu.

Kar je dobru nej slabu!

Deli svoje misli

Dodaj komentar

© 2009 Video priče. Powered by Wordpress.